Archive

 1. CSG Ulbe van Houten

  Reacties uitgeschakeld voor CSG Ulbe van Houten

  CSG Ulbe van Houten is gehuisvest in “Campus Middelsee” te St Annaparochie en is een prachtige school met grote lokalen en veel ruimte om boeiende dingen te doen. Memorabel is natuurlijk de wéér 100% GESLAAGDE leerlingen in cursusjaar 2018-2019.

  INTEXT werd benaderd door Eelko Bruinsma (directeur) van CSG Ulbe van Houten om een aantal saaie lokalen te voorzien van levendige wanddecoratie. De lokalen Engels, Duits en Frans moesten de taal van de diverse landen uitstralen en leerkrachten bedachten een tekst die verwerkt werd in het geheel.

  We hebben met behulp van Photoshop, drie prachtige beelden weten te creëren en vervolgens met een Oracal rapid-air vinyl de wanden beplakt. In totaal een kleine 90 vierkante meter werd in 1.5 dag gemonteerd op de meubelpanelen waar hier en daar nog wat obstakels zaten zoals koppelstrips en diverse stopcontacten. Het resultaat mag er zijn en de reacties van directie, leerkrachten en leerlingen zijn laaiend positief.

 2. Politie paardentrailers

  Reacties uitgeschakeld voor Politie paardentrailers

  Titan uit Jelsum is al meer dan 60 jaar een gevestigde naam in aanhangwagens en trailers. Dat geldt ook voor JOZUA aanhangwagens uit Harderwijk waar Arjan Wiggelinkhuijsen de scepter zwaait. Richard (Titan Jelsum) en Arjan (Jozua) schreven i.s.m. elkaar op de “tender” van de politie om 50 nieuwe paardentrailers te mogen leveren en werden geselecteerd om de klus te mogen klaren.

  INTEXT werd benaderd door Richard van der Werf van Titan Jelsum om de trailers te voorzien van de (door IFV) nieuwe huisstijl van de hulpdiensten. De kleur fluor-oranje wordt vervangen door een rood reflecterende folie. Tevens is de breedte van de striping van 118 mm naar 236 mm aangepast.

  In augustus zijn we gestart met de eerste drie trailers waar er nog vele zullen volgen. Dit jaar zullen er 30 trailers uitgeleverd worden door Titan en Jozua

 3. Bollegraaf

  Reacties uitgeschakeld voor Bollegraaf

  Bollegraaf Recycling Solutions uit Appingedam levert wereldwijd machines voor de recyclingindustrie en TEAM uit Heerenveen zorgde begin 2019 voor een nieuwe frisse uitstraling van logo, huisstijl en website.

  INTEXT werd benaderd door Leendert Rijneveld (hoofd-communicatie) om de volledige signing te verzorgen. Bollegraaf wou tevens de kantoren en kantines huiselijker gaan aankleden om de werksfeer te bevorderen. Koppen werden bij elkaar gestoken en vervolgens heeft INTEXT een plan gepresenteerd waarbij alle oude logo’s vervangen werden door de nieuwe frisse huisstijl. 50 prachtige beelden (uitgevoerd in peesdoeken) van diverse skylines en vergezichten zorgen voor een warme sfeer.

  De gevelreclame, bewegwijzeringsborden, raambelettering en mededelingenborden werden allemaal vervangen. Bollegraaf is nu weer herkenbaar en klaar voor de toekomst!