CSG Ulbe van Houten

CSG Ulbe van Houten is gehuisvest in “Campus Middelsee” te St Annaparochie en is een prachtige school met grote lokalen en veel ruimte om boeiende dingen te doen. Memorabel is natuurlijk de wéér 100% GESLAAGDE leerlingen in cursusjaar 2018-2019.

INTEXT werd benaderd door Eelko Bruinsma (directeur) van CSG Ulbe van Houten om een aantal saaie lokalen te voorzien van levendige wanddecoratie. De lokalen Engels, Duits en Frans moesten de taal van de diverse landen uitstralen en leerkrachten bedachten een tekst die verwerkt werd in het geheel.

We hebben met behulp van Photoshop, drie prachtige beelden weten te creëren en vervolgens met een Oracal rapid-air vinyl de wanden beplakt. In totaal een kleine 90 vierkante meter werd in 1.5 dag gemonteerd op de meubelpanelen waar hier en daar nog wat obstakels zaten zoals koppelstrips en diverse stopcontacten. Het resultaat mag er zijn en de reacties van directie, leerkrachten en leerlingen zijn laaiend positief.

Interessant voor u?

Kunnen wij u van dienst zijn met bovenstaande discipline? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Kom direct in contact